divendres, 2 de desembre del 2011

joc heurístic / juego heurístico

La petita Lluna ha fet la seva primera volta a sol, o el que és el mateix, fa un any que va nèixer. Ens va arribar aquest fantàstic regal dels tiets i cosineta, l'anirem obrint poc a poc per què l'aneu descobrint. Si teniu a algú d'aquesta edat per casa o si heu de fer un bon regal (i barat!) per aquests nadals, triomfareu segur!
La pequeña Luna ha dado su primera vuelta a sol, o lo que es lo mismo, hace un año que nació. Nos llegó este fantástico regalo de los tíos y primita, la iremos abriendo poco a poco para que la vayáis descubriendo. Si tenéis a alguien de esta edad por casa o si tenéis que hacer un buen regalo (y barato!) para estas navidades, triunfaréis seguro!
La caixa conté tres llaunes amb ranures diferents, una amb cadenes de vàries mides, l'altra amb taps de suro i l'altra amb tapes de pots. Té dos sonalls metàl.lics i un de plàstic i dues ampolles amb sorpresa.
La caja contiene tres latas con ranuras diferentes, una con cadenas de varias medidas, la otra con tapones de corcho y la otra con tapas de botes. Tiene dos sonajeros metálicos y uno de plástico y dos botellas con sorpresa.

Ampolla de llenties amb boletes de colors. Botella con lentejas y bolitas de colores.
 Ampolla d'aigua amb purpurina i pulseres de gomes de coloraines. Botella de agua con purpurina y pulseras de gomas de colorines.
Caixetes tancades amb cinta amb cosetes que sonen dins. 
Cajitas cerradas con cinta con cositas que suenan dentro.

En plena acció! Gràcies tiets!



5 comentaris:

  1. La teva entrada m'ha agradat tant i tant que t'he hagut de recomanar al meu blog, he posat un link amb el nom del teu blog i he posat d'exemple dues fotos d el acapsa tan bonica que us han regalat enllaçades al teu blog. Espero que no et molesti, si fos així ho esborro ara mateix. Ho pots veure a http://pellapell.blogspot.com/
    Gràcies per compartir material tan intersaant. T'admiro i m'agrada molt tot el que feu a casa.

    ResponElimina
  2. Hola! Ara mateix he decobert el teu blog gràcies a na Marina, m´ha encantat aquesta entrada... com has fet per tancar be les botelles d´aigua? només amb cinta aillant? perque sa meva filla les sap obrir molt bé, i m´agradaria fer aquest joc!

    Gràcies per compartir!
    Noraya
    "El Rumor de las Libélulas"

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per deixar-me compartir les teves genials idees! Estic enamorada del teu blog!!

    ResponElimina
  4. PER MOLTS ANYS, LLUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Petons de l'Ariadna, la Martina, el Lluís i la Pilar.

    ResponElimina