dilluns, 19 de desembre de 2011

Regal Amiga Invisible

Sortiem de casa cap el Pla de Nequa i la cartera ens va cridar que teniem un paquet, quina sorpresa quan al llegie el remitent era de...l'amiga blog-invisible!!!
Vam pujar el paquet al cotxe i cap al Pla de Nequa, jo l'anava mirant, intentat endevinar què hi havia, quina emoció! Quan vam arribar el primer que vam fer va ser obrir-lo amb el Pau i la Lluna, el papa feia les fotografies.
És preciós, es tracta d'un teatre, amb cortinetes fet de fusta i de rotlles de cartró, decorat amb lletres i amb dues cares de teatre. Anava amb dos paquetets més, el de la Lluna era una bosseta molt bonica de marietes i floretes, hi havia tres titelles de dit : un angelet, una guineu i un follet del bosc. Les titelles pel Pau anaven dins una bosseta de monstres i hi havia tres superherois: batman, spiderman i superman. Li va encantar!
Està genial la idea, els hi va agradar molt i el que es millor, comparteixen el joc! potser és amb el primer que juguen junts tanta estona.


GRÀCIES LINIBAU!!!Salíamos de casa de excursión hacia el Pla de Nequa y la cartera nos gritó que teníamos un paquetequé sorpresa cuando al llegie el remitente era de ... la amiga blog-invisible!
Subimos el paquete al cocheyo lo iba mirandointentado adivinar qué habíaqué emociónCuando llegamos lo primero que hicimos fue abrirlo con el Pau y la Llunael Felipe hacia las fotos. Es precioso, se trata de un teatrocon visillos, hecho de madera y de rollos de cartóndecorado con letras y con dos caras de teatroIba con dos paquetitos másel de la Lluna era una bolsita muy bonita de mariquitas y floreshabía tres títeres de dedoun angelitoun zorro y un duende del bosqueLas marionetas para Pau iban dentro de una bolsita de monstruos y había tres superhéroesBatmanSpiderman y SupermanLe encantóEstá genial la ideales gustó mucho y lo que es mejorcomparten el juegoquizás es con el primero que juegan juntos tanto tiempo.
GRACIAS LINIBAU!

6 comentaris:

 1. que bonito teatro! que lo disfruteis en familia!

  ResponElimina
 2. Estic molt contenta de que vos hagi agradat. Una abraçada!!

  ResponElimina
 3. Escolta maca, perquè no poses al teu blog per seguir-te a través de google friends... que sempre arribo tard a les teves entrades, jejeje
  Una abraçada i ens veiem per nadal?

  ResponElimina
 4. Ja ho he solucionat!!
  Però potser sí que necessitaré la fliselina doble cara...

  ResponElimina
 5. Ya he publicado la entrada del amigo invisible!!! muchíiiiisimas gracias, me ha encantado y a piratilla también, un besito muy grande!!!!!!

  ResponElimina