dissabte, 22 de setembre de 2012

Una propuesta otoñal

Amb l'inici de la primavera a l'hemisferi sud i de la tardor al nord, us faig arribar una proposta. Cada dia, 7 minuts, que faran començar el dia més alegre, elàstica i plena d'energia. Es pot fer sol, en parella o en familia.
Con el inicio de la primavera en el hemisferio sur y del otoño en el norte, os hago una propuesta. Cada día, 7 minutos, que haran empezar el día más alegre, elástica y energizada. Se puede hacer de a uno, de a dos, en família.
Tan fàcil com posar aquest vídeo mentre puja el cafè, s'escalfa la llet o es fan les torrades, mentre calentem al roba a l'estufa, i si ho convertim en un hàbit, incorporarem en la nostra rutina uns 7 minuts (o menys) saludables i que ens faran sentir millor.
Tan fácil como poner este vídeo mientras sube el café, mientras se calienta la leche, mientras calentamos la ropita en la estufa, y si lo convertimos en hábito, incorporaremos en nuestra rutina unos 7 minutos (o menos) saludables y que nos haran sentir mejor.

Qui s'anima?? Quién se anima??


Aquí estamos nosotros, cuando los niños escuchan el OMMMM vienen disparados y se quitan las zapatillas. I aquí estem nosaltres, quan els nens escolten l'OMMMM vénen disparats i es treuen les sabatilles.


5 comentaris:

 1. Me encanta la propuesta, voy a compartirla con MiniJu y ya te cuento lo que le parece.
  Gracias por compartir

  ResponElimina
 2. No em veig ara mateix doblegant-me així... ja m'agradaria, jejejeje. Com trobo a faltar les nostres salutacions al sol.
  Una abraçada

  ResponElimina
 3. estan per menjar-se'ls, no té preu veure als dos germans compartint coses junts

  ResponElimina
 4. HOLAAAAA! Que guapíssims els dos!!! Com esteu? Vam pujar per Tots Sants i la plaça estava molt sola. Us trobem a faltar!!!
  Us desitgem el millor i pensem en vosaltres!!! Una abraçada!

  ResponElimina