dimarts, 6 de desembre del 2011

Artesanies amb llana Xisqueta / Artesanias con lana Xisqueta

Obrador Xisqueta és una associació sense ànim de lucre del Pallars Sobirà (Alt Pirineu) que neix el 2009 amb un objectiu: pagar la llana d’ovelles de raça Xisqueta als pastors i pastores que lluiten per conservar aquesta raça.

Per aconseguir-ho cal aconseguir tancar el cicle, o sigui: comprar, transformar i fer una venda directa de productes fets amb 100% pura llana verge.

Obrador Xisqueta es una asociación sin ánimo de lucro del Pallars Sobirà (Alt Pirineu) que nace en 2009 con un objetivo: pagar la lana de ovejas de raza Xisqueta los pastores ypastoras que luchan por conservar esta raza.

Para ello hay que conseguir cerrar el ciclo, o sea: comprar, transformar y hacer una ventadirecta de productos hechos con 100% pura lana virgen.

Artesans i artesanes de territori transformen la llana creant peces úniques i de gran bellesa: teixits, sabons, làmpades, catifes, pulseres i collarets, llana filada, peücs, jocs,...
Artesanos y artesanas del territorio transforman la lana creando piezas únicas y de granbelleza: tejidos, jabones, lámparas, alfombras, pulseras y collares, lana hilada, patucos, juegos, ...

Sorpreneu aquest nadal amb un regal únic, visiteu la botiga on-line de l'Obrador Xisqueta, i de pas, col.laboreu amb una causa que permetrà conservar una raça autòctona, un paisatge i un ofici.

(Per cert, es tracta de publicitat gratuïta, una altra manera de col.laborar també amb la causa, feu-ne difusió, si us ve de gust)

Sorprended estas navidades con un regalo único, visite la tienda on-line del ObradorXisqueta, y de paso, colaborais con una causa que permitirá conservar una raza autóctona,un paisaje y un oficio.

(Por cierto, se trata de publicidad gratuita, otra manera de colaborar también con la causa,haced difusión, si os apetece)

peücs calentets de llana

sabons naturals amb una fina capa de llana

llana enfeltrada amb ceràmica

catifa de llana 80x60



recipient-contenidor de llana enfeltrada

collaret i arracades de feltre amb colors originals de llana xisqueta

coll fet amb mitja. llana tenyida amb tins naturals

aglans de feltre amb olis essencials

boles de feltre per jugar

matalàs rodó transformable

1 comentari:

  1. Great thoughts you got there, believe I may possibly try just some of it throughout my daily life.



    Alfombras Lan

    ResponElimina