dimecres, 16 de novembre del 2011

amic invisible / amigo invisible

La Pantigana i Pell a pell organitzen un amic invisible pel nadal. La data límit és el 20-N, us hi apunteu?
La Pantigana y Pell a pell organizan un amigo invisible por navidad. La fecha límite es el 20-N, os apuntáis?

En què consisteix?:  en enviar un regal fet per nosaltres mateixes per als nostres fills. Si algú no té fills i vol participar, igualment serà benvinguda
¿En qué consiste?: Al enviar un regalo hecho por nosotras mismas para nuestros hijos. Si alguien no tiene hijos y quiere participar, igualmente será bienvenida.
 Fins quan m'hi puc apuntar?: Hi ha de temps per apuntar-s'hi fins el 20 de novembre. El 21 de novembre es farà el sorteig i se us enviarà via mail, la persona que us correspon.
Hasta cuando me puedo apuntar?: Hay tiempo para apuntarse hasta el 20 de noviembre. El 21 de noviembre se hará el sorteo y se le enviará vía mail, la persona que le corresponde.
Quan s'ha d'enviar?:  El regal hauria d'arribar a destinació abans de nadal, així que podem posar de data límit d'enviament el 18 de desembre, no us sembla?
Cuando se enviará?: El regalo debería llegar a destino antes de navidad, así que podemos poner de fecha límite de envío el 18 de diciembre, no os parece?
Què he de fer per apuntar-me?: només cal que envieu un mail a la.pantigana.pallaresa@gmail.com, amb les vostres dades, i no estaria de més deixar un comentari a aquesta entrada dient l'edat/s del vostre/s fill/s, si és nen o nena, o el que se us acudeixi que pugui facilitat la tasca a la vostra AI enviadora.
¿Qué debo hacer para apuntarme?: Sólo tenéis que enviar un mail a la.pantigana.pallaresa @ gmail.com, con sus datos, y no estaría de más dejar un comentario en esta entrada diciendo la edad / es del su / s hijo / s, si es niño o niña, o lo que se os ocurra que pueda facilitado la tarea a su AI enviador.
Espero que os animéis, que será muy divertido, seguro!

Espero que us animeu, que serà molt divertit, segur!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada