diumenge, 18 de setembre de 2011

un premi! un premio!

Han passat ja molts dies però fins ara he estat liada amb un projecte, que us ensenyaré en breu, i no he pogut agraïr a Faznha que m'hagi entregat aquest premi tan bonic, la il.lustració m'encanta! Gràcies!
Han pasado ya muchos días pero hasta ahora he estado liada con un proyecto, que os enseñaré en breve, y no he podido agradecer a Faznha que me haya entregado este premio tan bonito, la ilustración me encanta! Gracias!
Ser mamà ecològica jo ho entenc com viure el més aprop dels ritmes de la natura possibles. Nosaltres vivim a la muntanya, per tant, solem consumir poc, fem servir sabó biodegradable (a falta de depuradora), tenim un hortet i som membres d'una cooperativa de consum (l'Arbella), reutilitzem la roba, fem rodar les joguines, bicicletes i demés a nens més petits, i mirem de fer tot el que podem nosaltres mateixos a casa (pa, conserves, sabó, etc)
Ser mamá ecológica yo lo entiendo como vivir lo más cerca de los ritmos de la naturaleza posibles. Nosotros vivimos en la montaña, por tanto, solemos consumir poco, usamos jabón biodegradable (a falta de depuradora), tenemos un huerto y somos miembros de una cooperativa de consumo (l'Arbella), reutilizamos la ropa, hacemos rodar los juguetes, bicicletas y demás a niños más pequeños, y tratamos de hacer todo lo que podemos nosotros mismos en casa (pan, conservas, jabón, etc)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada