divendres, 23 de setembre del 2011

multiplicar i/dividir amb/con Montessori

 
Ja ens ha arribat la comanda de material Montessori i quan el P. ha vingut a dinar li he presentat el material, com que havia practicat molt amb els segells hem començat pel bloc multibase (d'unitats, decenes, centenes i unitat de mil) fent números com el que veieu a la foto.
Ya nos ha llegado el pedido de material Montessori y cuando el P. ha venido a comer le he presentado el material, como había practicado mucho con los sellos hemos empezado con el bloque multibase (de unidades, decenas, centenas y unidad de mil) haciendo números como el que veis en la foto.
El tauler de multiplicar és el de les boletes vermelles. És molt senzill el concepte (d'això es tracta amb aquest tipus de material: simplificar) és repetir x vegades (es posa la targeta blanca a la ranura) un número. Es reparteixen les boletes i es compta el resultat. A la foto 9x9.
El tablero de multiplicar es el de las bolitas rojas. Es muy sencillo el concepto (de eso se trata con este tipo de material: simplificar) es repetir x veces (se pone la tarjeta blanca en la ranura) un número. Se reparten las bolitas y se cuenta el resultado. En la foto 9x9.


El tauler de divisió us l'ensenyo en una altra entrada, és el de color verd.El tablero de división os lo enseño en otra entrada, es el de color verde.

Aquesta matí es volia emportar el material a l'escola per ensenyar-li a la mestra, és que així és súper fàcil! Esta mañana se quería llevar el material al cole para enseñarle a la profe, es que así está chupado!

2 comentaris:

  1. Que bé! ja teniu el material! quina bona pinta té, ja em diras a quina pàgina ho heu comprat, ha arribat ràpid, no? Vos tirem molt en falta!!

    ResponElimina