dimarts, 14 de febrer del 2012

messenger bag karateka

Terminé la messenger bag de karateka para Pau, para poner su kimono, las zapatillas y el cinturón (por ahora el blanco). Escogió la silueta que más le gustó, la imprimí, la calqué sobre la fliselina doble cara (o entretela), la recorté y la planché sobre la tela azul, de ahí la apliqué encima de la bolsa y la acabé de coser con el mismo color azul para que no se le suelten las piernas antes de hora. Ha quedado encantado!!! y yo...feliz!!
He acabat la messenger bag de karateka per al Pau, per posar-hi el seu kiono, les seves sabatilles i el cinturó (per ara blanc). Va escollir la silueta que més li va agradar, la vaig imprimirla vaig calcar sobre la fliselina doble cara (entretela), la vaig retallar i la vaig planxar sobre la tela blava, després la vaig aplicar sobre de la bossa, altre cop planxant, i la vaig acabar de cosir amb el mateix color blau perquè no se li ballin les cames abans d'horaHa quedat encantati jo...feliç!!


La mateixa tècnica es pot fer aplicar sobre samarretes, bosses o el que sigui!
La misma técnica se puede aplicar sobre camisetas, bolsos o lo que sea!
TUTORIAL FÁCIL EN ZAABERRY

2 comentaris:

  1. Veig que al final no has fet servir els "ojetes". Crec que queda millor amb la tira cosida, que no amb mosquetons.. Ha quedat molt bé
    Per cert, si heu de comprar els cinturons, pensa que en tinc bastants... per no dir tots, jejeje

    ResponElimina
  2. Quina xulada! Normal que en Pau estigui encantat! Petons!

    ResponElimina