dilluns, 3 d’octubre del 2011

dia mundial dels ocells/ de las aves

 
Aquest diumenge, dia 9 d'octubre, hem participat en una jornada d'anellament d'ocells a l'embassament de la Torrassa organitzada pel Parc Natural de l'Alt Pirineu.
Este domingo, día 9 de octubre, hemos participado en una jornada de anillamiento de aves en el embalse de la Torrassa organizada por el Parc Natural de l'Alt Pirineu.
 
Els tècnics de fauna del parc van col.locar xarxes de 12 m de llarg per capturar els ocells, cada hora es feia una passada i s'agafaven amb molta cura els que havien quedat atrapats. Los técnicos de fauna del parque colocaron redes de 12 m de largo para capturar los pájaros, cada hora se hacía una pasada y se cogían con mucho cuidado los que habían quedado atrapados.

Se'ls mesurava, pesava, es mirava el greix que tenia al pit, es determinava l'edat, si es podia, el sexe i finalment s'anellava si no ho estava. A la imatge un pitroig (Erithacus rubecula).
Se les medía, pesaba, se miraba la grasa que tenía en el pecho, se determinaba la edad, si se podía, el sexo y finalmente s'anellava si no lo estaba. En la imagen un petirrojo (Erithacus rubecula)

El P. alliberant un tallarol de casquet (Sylvia atricapilla).El P. liberando un curruca capirotada (Sylvia atricapilla).

FOTOGRAFIA: Lluís Fíguls 

1 comentari:

  1. Genial!! Quina activitat més xula! A totes quatre ens hagués agradat molt compartir-la amb vosaltres! Quina enveja sana. A la propera!!! Ves preparant una entrada per les rates penades!!!
    un bset novament des del sud!

    ResponElimina