dilluns, 6 de juny de 2011

Sabatetes nadó / zapatillas bebé

He de confessar que no en tinc ni idea de cosir, l'estiu passat l'artista de la meva veïna em va ensenyar el meravellós punt del cranc (cosir endarrere), del que ara en sóc fan, ja que m'ha obert les portes a fer els primers intents amb el fil i l'agulla.
Aquestes sabatetes de roba són ideals dels zero als set mesos (aprox) si és hivern es fan amb robetes calentetes (pana, feltre, pell) i pel bon temps de més fresquetes (cotó, lli). Són fàcils i molt i molt pràctiques per què els bebés vagin amb els peus tapadets i per què els acompanyin amb els primers gateigs.
Debo confesar que no tengo ni idea de coser, el verano pasado la artista de mi vecina me enseñó el maravilloso punto de cangrejo (coser para atrás), del que ahora soy fan, ya que me ha abierto las puertas a hacer los primeros intentos con el hilo y la aguja. Estos pituquitos de tela són ideales de los cero a los siete meses (aprox). Si es invierno se hacen con telas más calentitas (cotelé, fieltro, piel) y para el buen tiempo con otras más fresquitas (algodón, lino). Son fáciles y muy pero que muy prácticas para que los bebés vayan con los piececitos tapados y para que los acompañen en sus primeros gateos.
Tutorial a Stardustshoes

3 comentaris:

 1. Genial aquesta entrada, una bona currada útil i amb elles possades la lluna va molt guapa!
  ànims amb el blog,
  xv

  ResponElimina
 2. Wow! Cool! C'est un blog tres chouette avec tant de beaute! Vous avez vraiment l'esprit createur. Quel est la langue dans (en?) lequel vous ecrivez? Le Catalan? Le Provencal? C'est si beau. Je vous ecris des Etats Unis; mon francais est en pleine decadence.

  ResponElimina
 3. Thanx for the comment!Our family-friends-social-work language is catalan. Even we are so near to France I don't speak french at all, I would like to.

  ResponElimina